Wie zijn wij?

CherVideoProductie

Cher en Remko Meijer, de drijvende krachten achter ons kleine maar gepassioneerde videoproductiebedrijf, dat in 2017 zijn oorsprong vond.

Over ons

Welkom op onze website! Wij zijn Cher en Remko Meijer, de drijvende krachten achter ons kleine maar gepassioneerde videoproductiebedrijf, dat in 2017 zijn oorsprong vond. Laat ons je wat meer vertellen over wie we zijn en wat we doen.


We zijn geen filmmakers geworden door simpelweg in een klaslokaal te zitten. Nee, wij hebben ons vak geleerd door het te doen, stap voor stap, project na project. En dat maakt ons wie we zijn: echte filmmakers met het hart op de juiste plek.

Onze kenmerken? Huiselijk, eerlijk, professioneel en christelijk. We zijn niet zomaar een productiebedrijf; we zijn een familie. Onze aanpak is warm en persoonlijk, en we behandelen elk project alsof het ons eigen is. Eerlijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. We streven naar open communicatie en transparantie, zodat jij altijd weet waar je aan toe bent.

 

Onze reis begon binnen het videoteam van onze kerk. Daar werden we opgeleid tot bekwame cameraoperators, en ik (Remko) heb zelfs een opleiding tot regisseur gevolgd. Onze christelijke waarden vormen de kern van wie we zijn en wat we doen, en dit weerspiegelt zich in de integriteit en zorg waarmee we elk project benaderen.

Onze specialiteit? Korte documentaires. Er is iets magisch aan het vertellen van een verhaal in slechts enkele minuten, en we doen dit met passie en toewijding. Maar dat is niet het enige wat we doen. Of je nu een bedrijfsfilm nodig hebt om je merk tot leven te brengen, evenementen wilt vastleggen of gewoon een adembenemende drone-opname wilt, wij staan klaar om jouw visie tot leven te brengen.

Dus, als je op zoek bent naar een videoproductiebedrijf dat niet alleen geweldige beelden creëert, maar ook een persoonlijke band opbouwt en jouw waarden deelt, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op, want we kijken ernaar uit om samen met jou aan de slag te gaan en jouw verhaal te vertellen, met dezelfde passie waarmee we de onze vertellen.