CherVideoProductie een frisse wind brengen in de branche. Bij ons staat kwaliteit voorop, en we willen je niet alleen hoogwaardige video’s leveren, maar ook extra voordelen bieden die je portemonnee ontzien.

Prioriteit: De Klant

Bij CherVideoProductie staat de klant altijd centraal. Jouw visie, doelen en budget zijn belangrijk voor ons. We luisteren aandachtig naar jouw wensen en behoeften en geloven in transparantie en open communicatie, zodat jij te allen tijde op de hoogte bent van de voortgang van jouw project.

Kwaliteit in Alles Wat We Doen

Wij zijn filmmakers in hart en nieren. Onze passie voor filmen en videoproductie drijft ons om de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren. met onze ervaring en state-of-the-art apparatuur zorgen ervoor dat elk project wordt behandeld met de grootst mogelijke zorg en aandacht voor detail. Of het nu gaat om een bedrijfsvideo, een promotiefilm of een documentaire, wij streven naar perfectie in elke frame.

Prijstransparantie: Exclusief btw

Het is belangrijk om te vermelden dat al onze prijzen exclusief btw zijn, wat betekent dat de belasting nog moet worden toegevoegd aan het totaalbedrag. We willen ervoor zorgen dat je altijd een duidelijk beeld hebt van de kosten en dat er geen verborgen verrassingen zijn.

Reiskosten: Extra Voordelen

Bij CherVideoProductie begrijpen we dat reiskosten een rol kunnen spelen in je project. Daarom bieden we een transparante oplossing voor reiskosten. Onze tarieven voor reiskosten bedragen slechts €0,23 per kilometer. Dit betekent dat we reiskosten alleen in rekening brengen voor de daadwerkelijke afstand die we afleggen om jouw project te ondersteunen.

Volledige Kostenberekening

Om je een nog completer beeld te geven, laten we de kosten voor de verschillende projectfasen en de reiskosten toevoegen:

  • Preproductie (5 uur): €40,-/uur x 5 uur = €200,- (exclusief btw).
  • Productie (8 uur): €40,-/uur x 8 uur = €320,- (exclusief btw).
  • Postproductie (16 uur): €40,-/uur x 16 uur = €640,- (exclusief btw).
  • Reiskosten (20 kilometer): €0,23/km x 20 km = €4,60 (exclusief btw).

Totaalkosten zonder korting, exclusief btw: €200,- (preproductie) + €320,- (productie) + €640,- (postproductie) + €4,60 (reiskosten) = €1.164,60

Nu heb je een volledig overzicht van de kosten voor jouw project, inclusief de prijzen voor preproductie, productie, postproductie en reiskosten. Onze belofte blijft onveranderd: kwaliteit boven kosten, met extra voordelen om jouw project tot een succes te maken.

Klaar om te beginnen?

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe CherVideoProductie het verschil kan maken in jouw volgende videoproject. Samen kunnen we iets geweldigs creëren, en dat met een glimlach op ons gezicht, wetende dat kwaliteit boven kosten staat.

Share This Story, Choose Your Platform!